Montaža i demontaža nameštaja

_

Proces koji je još jedan u nizu aktivnosti kako bi odnošenje starog i kabastog nameštaja bilo profesionalno i bezbedno. Pravilna i brza montaža i demontaža nameštaja omogućava sigurno i efikasno odnošenje nameštaja na krajnje odredište. U zavisnosti od visine ili širine nameštaja, mesta gde se kamion za utovar nalazi, širine hodnika, spratnosti i prostora u samom vozilu nameštaj je potrebno rastaviti na manje delove.

Montaza i demonza namestaja
Montaza i demonza namestaja

Zaštita i pakovanje nameštaja

_

Nakon ovog procesa potrebno je svaki komad nameštaja zaštiti posebnom folijom kako bi samo odnošenje nameštaja bilo lakše i brže. Montaža i demontaža nameštaja je kod odnošenja kabastog nameštaja obavezna i neophodna. Kako biste unapred isplanirali vaše odnošenje nepotrebnog nameštaja i na taj način rešili neki od vaših problema na pravom ste mestu.

ZAKAŽITE

Besplatnu procenu montaže i demontaže nameštaja
Montaza i demonza namestaja
Montaza i demonza namestaja Beograd

Pošaljite nam upit!

_

Veoma je važno da, prilikom upita za naše usluge, navedete što više detalja i precizirate podatke kao što su pristupačnost, spratnost, veličina lifta, pristup, kvadratura prostorija iz koje se odnosi nameštaj i ostalo. Kako ne bi došlo do određenih oštećenja prilikom prolaska kroz zajedničke prostorije, važno je da nam ukažete poverenje, a mi ćemo na najprofesionalniji način pristupiti svakom zadatku. Pozovite nas ili nam pišite putem kontakt forme, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.